Wil je weten hoe het danst …

De laatste weken word ik overspoeld met vragen in de zin van ‘Wanneer kunnen we terug komen ontbijten? En wat met onze cadeaubon?’ … want laat onze ontbijtbuffetten  nu net het uithangsbord van Cimbarsaca zijn. Helaas denkt de overheid daar nu net iets anders over en behoren buffetten nog steeds tot de niet te organiseren activiteiten, hoewel ik daar de laatste tijd minder en minder over lees, wat het voor mij heel onduidelijk maakt. Ook al worden de maatregelen steeds soepelder, ik wens mijn klanten niet te ontvangen met een handgel en te bedienen met een mondkapje … niet dat ik mij geen zorgen maak over jullie en mijn gezondheid, zeer zeker wel, maar het lijkt mij zo onwezenlijk, alsof ik in één of andere foute film geprogrammeerd werd.

Maar laat ons positief blijven en hopen dat de handgellekes en de mondkapjes uit het beeld verdwijnen of misschien nu net onze tweede natuur worden zoals bij de Chinezen :)

In overleg met het Cimbarsaca-team wil ik voor jullie en speciaal voor de mensen met een cadeaubon met vervaldatum na 13.03.2020 (de dag dat de HoReCa in lockdown ging) ontvangen vanaf zondag 6 december, is dat geen mooi Sinterklaas geschenk? En laat ons in schoonheid afronden op Pasen 04.04.2021 … zo krijgen de mensen met een cadeaubon alsnog de kans om hem te verzilveren en kunnen we iedereen goed georganiseerd en veilig een plekje geven … goed plan?! Reserveer alvast je tafeltje met vermelding van je cadeaubon via https://reservations.littlerestaurant.com/cimbarsaca

Opgelet : reserveringen voorlopig enkel voor mensen met een geldige cadeaubon met vervaldatum na 13.03.2020

Instagram
Luce Vandenmeersschaut
Dorpstraat 39 9890 Semmerzake T +32 9 384 17 34 M +32 498 24 11 19 info@cimbarsaca.be